business owner wearing a red top
Hei! Olen Jenny Haapimaa, graafinen muotoilija ja toiminimiyrittäjä. Yritysilmeet, kampanjakokonaisuudet ja julkaisujen taitto ovat erikoisosaamistani. Pidän huolen siitä, että yrityksesi logo, värimaailma, fontit, somenäkyvyys ja mainokset ovat linjassa, ja että kokonaisuus on tyylikäs ja tunnistettava. 
Voit jättää viestin ja sopia puhelusta, jossa kartoitamme yrityksesi tarpeet ja toiveet. Vastaan myös lisäkysymyksiin ja tarjouspyyntöihin sähköpostitse jos tämä sopii sinulle paremmin. 
Suomen Yrittäjänaisten blogista voit lukea tarinani:
https://www.yrittajanaiset.fi/ah-se-vapaus-ja-ne-haasteet/

PÅ SVENSKA
Som grafisk designer på Miss Visuals har jag specialiserat mig på marknadsföringskampanjer, layout av olika publikationer samt grafiska helheter för företag. För mig är det viktigt att en kampanj är visuellt konsekvent och att den tilltalar sin målgrupp.  Lämna gärna ett meddelande om du är nyfiken på hur jag kan hjälpa just ditt företag att se fint ut och skilja sig ur mängden. – Jenny
IN ENGLISH
Hi! My name is Jenny and I’m a graphic designer at Miss Visuals. My business is specialising in advertising & marketing design, visual identities and publication design. I work fluently in Finnish, Swedish and English. Welcome to my portfolio.
Back to Top